Chec aperitiv Gustos

Postat de Sidy in Aperitive / Garnituri
28 Aug 2010 | 7588 vizualizari
Chec aperitiv Gustos

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 150 k ceafa afumata
  • 150 g bacon
  • 200 g telemea
  • 5 oua
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 cutie ciuperci
  • ulei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofii curatati si taiati cubulete se pun la fiert in apa cu sare. Mezelurile si telemeua se taie cubulete si de pune la prajit baconul.
Dupa ce au fiert cartofii se scurge apa de pe ei si se lasa la racit.Cind sunt reci se sfarma si se amesteca mine cu mixerul impreuna cu doua oua, sare, piper si putin ulei.
1/2 din compozitie se intinde intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt iar peste ea se rastoarna compozitia formata din amestecul mezelurilor cu branza , doua oua, ciupercile taiate ,ardeii grasi ,sare, piper si patrunjel verde.Se acopera cu cealalta 1/2 de pasta din cartofi. Un ou se bate bine si se intinde peste chec. Se pun trei feliute de rosii si citeva de ardei verde deasupra si se da la cuptor la copt pina face o crusta maronie deasupra.
Se lasa sa se raceasca , apoi se taie felii...

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv Gustos" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Quiche cu pui si legume

Postat de Irina

Quiche cu pui si legume

Aluatul de tarta sarata se face foarte usor: Am mixat untul impreuna cu faina si sarea, pana ce din aluat au inceput sa se formeze niste fulgi, dupa care am adaugat apa cu gheata. Am pus...

Citeste continuarea

Covrigi opariti

Postat de Valclaudia

Covrigi opariti

Amestecam drojdia cu sarea si zaharul. Adaugam cateva lingurite de apa calduta si una de faina, apoi lasam 10 minute amestecul obtinut la dospit. Faina (la temperatura camerei) se aseaza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.08.2010, 10:15
si eu fac, e foarte bun
la 28.08.2010, 10:32
Arata foarte bine!
la 28.08.2010, 10:53
super super bun
la 28.08.2010, 12:18
super bun...mmmm
la 28.08.2010, 12:37
Si eu vreau!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking