Chec aperitiv Gustos

Postat de Sidy in Aperitive / Garnituri
28 Aug 2010 | 7549 vizualizari
Chec aperitiv Gustos

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 150 k ceafa afumata
  • 150 g bacon
  • 200 g telemea
  • 5 oua
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 cutie ciuperci
  • ulei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofii curatati si taiati cubulete se pun la fiert in apa cu sare. Mezelurile si telemeua se taie cubulete si de pune la prajit baconul.
Dupa ce au fiert cartofii se scurge apa de pe ei si se lasa la racit.Cind sunt reci se sfarma si se amesteca mine cu mixerul impreuna cu doua oua, sare, piper si putin ulei.
1/2 din compozitie se intinde intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt iar peste ea se rastoarna compozitia formata din amestecul mezelurilor cu branza , doua oua, ciupercile taiate ,ardeii grasi ,sare, piper si patrunjel verde.Se acopera cu cealalta 1/2 de pasta din cartofi. Un ou se bate bine si se intinde peste chec. Se pun trei feliute de rosii si citeva de ardei verde deasupra si se da la cuptor la copt pina face o crusta maronie deasupra.
Se lasa sa se raceasca , apoi se taie felii...

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv Gustos" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Oua decorate cu frunzulite

Postat de Pungasa_Rogue

Oua decorate cu frunzulite

Ouale se degreseaza, spalandu-se, cu ajutorul unui burete, cu apa si detergent de vase. Se ia cate un ou si se fixeaza o frunzulita pe el, dupa care se pune o bucata de dres peste frunza, se...

Citeste continuarea

Jumari de porc

Postat de rocsi_1612

Jumari de porc

Luati bucata de slanina si indepartati usor soricul. Daca va place cu tot cu soric, atunci o lasati asa. Taiati cuburi potrivite si cat de cat egale, ca sa se pregateasca in acelasi timp. Intr-un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.08.2010, 10:15
si eu fac, e foarte bun
la 28.08.2010, 10:32
Arata foarte bine!
la 28.08.2010, 10:53
super super bun
la 28.08.2010, 12:18
super bun...mmmm
la 28.08.2010, 12:37
Si eu vreau!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking