Chec colorat

Postat de mihaelab in Dulciuri
23 Apr 2011 | 3471 vizualizari
Chec colorat

Ingrediente

  • pt 3 tavi
  • 16 oua
  • 2 cani zahar
  • 3 cani faina
  • coloranti 
  • cacao
  • sare
  • zahar pudra pt ornat

Mod de preparare

Separam albusurile de galbenusuri iar albusurile le batem spuma tare apoi adaugam zaharul putin cate putin batand continuu,dupa care adaugam si galbenusurile amestecate cu un praf de sare si mixam bine.

Adaugam si faina in ploaie apoi ungem tavile cu ulei si le pudram cu faina si putem pune din compozitie ,dar nu toata, mai oprim pt a pune culoare.

Am luat putin aluat si am pus intr-o cana  dupa care am adaugat o picatura de culoare albastra si am amestecat bine dupa care am adaugat in tava.

Am pus in alta cana alt aluat si am pus o picatura de colorant rosu si am procedat la fel,am pus in tava.

In aluatul ramas am adaugat o lingura de cacao si am amestecat dupa care am pus-o tot in tava iar cu coada la o lingurita am facut cerculete.

Am bagat la cuptor 40-45 min apoi am scos checurile din tavi si le-am pudrat cu zahar pudra.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec colorat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Desert chec colorat, cu nuca si rahat

Postat de RODIMUR

Desert chec colorat, cu nuca si rahat

În prealabil se taie cubulețe nucile și rahatul. Se aleg albușurile de gălbenușuri și se mixează mai întâi bine cu sare, după care se adaugă treptat zahărul pudră,...

Citeste continuarea

Chec Battenberg

Postat de gospodariu

Chec Battenberg

Se amesteca untul cu zaharul intr-un castron, se adauga praful de copt amestecat cu faina proaspat cernuta, faina de migdale si ouale. Se amesteca bine si se imparte aluatul in doua. In...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.04.2011, 23:21
la 23.04.2011, 23:25
la 23.04.2011, 23:37
mona
la 23.04.2011, 23:37
kamy
la 24.04.2011, 09:46

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking