Chec cu goji ( Dukan)

Postat de andreea91 in Prajituri
19 Oct 2014 | 4461 vizualizari
Chec cu goji ( Dukan)

Atac si Croaziera. Pt cei ce inca sunt in Atac o portie de chec adica jumatate contine 2 linguri de tarate.

Ingrediente

  • 6 linguri tarate ovaz
  • 4 oua
  • 4 linguri indulcitor praf
  • o esenta vanilie
  • jumate lingura esenta lamaie
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 3 linguri amidon
  • 1 lingurita praf copt
  • 75 ml lapte degresat

Mod de preparare

Se cerne  taratele de  ovaz. Apoi se amesteca cu praful de copt si amidonul.

Albusurile se bat spuma tare.

Galbenusurile le mixam cu indulcitorul praf si esentele plus coaja, peste care se adauga laptele, iar apoi amestecul de tarate.

Peste  compozitia  de galbenusuri se amesteca albusurile   spume si se amesteca cu miscari usoare de sus in jos. compozitia  trebuie sa rezulte densa exact ca si checul traditional.

Intr-o tava acoperita cu hartie de copt se aseaza compozitia peste care am adaugat o mana de  goji si am amestecat cu o  furculita si se da la cuptor preincalzit pt  40 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu goji ( Dukan)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert tarta cu lamaie si bezea

Postat de oanapl

Desert tarta cu lamaie si bezea

Cerni făina și adaugi celelalte ingrediente și frămânți până când obții un aluat omogen, pe care îl întinzi și apoi îl transferi într-o formă de...

Citeste continuarea

Desert rulada din albusuri umpluta cu gem de caise

Postat de momo121

Desert rulada din albusuri umpluta cu gem de caise

Separam oul. Intr-un bol mixam albusurile cu un praf de sare, adaugam zaharul si zaharul vanilat, lingura cu lingura si mixam continuu pana obtinem o bezea lucioasa, adaugam si galbenusul, mixam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.10.2014, 20:10
la 19.10.2014, 20:11
mERSI rALU
la 19.10.2014, 20:14
la 19.10.2014, 20:22
la 19.10.2014, 20:42

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking