Chec cu goji ( Dukan)

Postat de andreea91 in Prajituri
19 Oct 2014 | 4461 vizualizari
Chec cu goji ( Dukan)

Atac si Croaziera. Pt cei ce inca sunt in Atac o portie de chec adica jumatate contine 2 linguri de tarate.

Ingrediente

  • 6 linguri tarate ovaz
  • 4 oua
  • 4 linguri indulcitor praf
  • o esenta vanilie
  • jumate lingura esenta lamaie
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 3 linguri amidon
  • 1 lingurita praf copt
  • 75 ml lapte degresat

Mod de preparare

Se cerne  taratele de  ovaz. Apoi se amesteca cu praful de copt si amidonul.

Albusurile se bat spuma tare.

Galbenusurile le mixam cu indulcitorul praf si esentele plus coaja, peste care se adauga laptele, iar apoi amestecul de tarate.

Peste  compozitia  de galbenusuri se amesteca albusurile   spume si se amesteca cu miscari usoare de sus in jos. compozitia  trebuie sa rezulte densa exact ca si checul traditional.

Intr-o tava acoperita cu hartie de copt se aseaza compozitia peste care am adaugat o mana de  goji si am amestecat cu o  furculita si se da la cuptor preincalzit pt  40 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu goji ( Dukan)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert negresa cu nuca si cirese, fara zahar

Postat de rocsi_1612

Desert negresa cu nuca si cirese, fara zahar

Spalati ciresele, indepartati coditele si samburii. Untul, de la temperatura camerei, il mixati cu indulcitorul, pana devine cremos. Adaugati galbenusurile unul cate unul, amestecati dupa fiecare....

Citeste continuarea

Prajitura cu foi si crema de gris

Postat de mirela0911

Prajitura cu foi si crema de gris

Foile: Se bat ouale bine cu zaharul, se adauga uleiul, amoniacul si faina cat cuprinde pentru a putea framanta si a se obtine un aluat elastic si nelipicios. Se imparte in 5 parti si se coc 5...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.10.2014, 20:10
la 19.10.2014, 20:11
mERSI rALU
la 19.10.2014, 20:14
la 19.10.2014, 20:22
la 19.10.2014, 20:42

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking