Ingrediente
- 2c faina
- 1+1/2 lgt praf de copt
- 1/4 lgt sare
- 1 lg scortisoara macinata
- 3/4c zahar
- 1 banana mare
- 1/4c ulei
- 1+1/2c morcov ras
- 1/3c nuca de cocos
- 1/2c lapte de soia/suc de fructe
- 1 mana stafide
- zahar pudra pentru presarat
Mod de preparare
Pregatim o tava de 20cm x 20cm sau una rotunda de chec. Incalzim cuptorul la 180C.
Cernem impreuna faina, sarea, praful de copt si scortisoara. In alt vas, pasam banana, apoi o mixam bine cu zaharul si adaugam uleiul si laptele de soia.
Amestecul de faina se inglobeaza in cel cu banana fara sa amestecam prea mult. La sfarsit, morcovul, cocosul si stafidele se adauga amestecand cu o lingura, de sus in jos.
Compozitia se pune in tava si se tine la cuptor cca 35-40min, pana cand checul trece testul scobitorii.
Se serveste presarat cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu morcov (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (13)
|