Chec cu ness si ciocolata

Postat de susu in Prajituri
29 Dec 2009 | 4437 vizualizari
Chec cu ness si ciocolata

Ingrediente

  • 250 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 130 g zahar
  • 2 linguri rase ness
  • 1 pliculet cappuccino vanilie
  • 1 pliculet cappuccino de ciocolata
  • 100 g ciocolata neagra rasa prin razatoarea mica
  • 250 g lapte
  • 90 ml ulei
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 ou mare  

Mod de preparare

Faina, praful de copt, nessul, cappuccino si ciocolata rasa se amesteca. Oul se bate bine cu mixerul si un praf de sare pana devine ca o spuma. Apoi se adauga treptat zaharul simplu,cel vanilat, laptele si uleiul cate putin si se mixeaza dupa fiecare transa adaugata. Se amesteca cele doua compozitii punand cate putin din compozitia uscata peste cea lichida si amestecand dupa fiecare cu lingura de lemn. Se varsa intr-o forma de care doriti si se introduce la cuptorul incins, pe gratarul din mijloc la foc foarte mic. Dupa 30 minute se face testul cu scobitoarea si daca este cazul se mai lasa 10 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu ness si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tort C

Postat de Constelatialeu

Tort C

Pentru ca este un tort facut dintr-un chec, treaba a mers tare repede. Am sectionat checul in 4 bucati. Untul ( cam tare din frigider) l-am taiat foarte marunt, am adaugat sosul de ciocolata si...

Citeste continuarea

Tort de biscuiti, cu crema de ciocolata cu rom si alune, si insertie de banane

Postat de mady90

Tort de biscuiti, cu crema de ciocolata cu rom si alune, si insertie de banane

Incepem cu prepararea cremei. Mixam galbenusurile cu zaharul si un praf de sare pana cand acestea isi dubleaza volumul si devin albicioase. Amidonul il dizolvam in putin lapte rece. Restul de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.12.2009, 13:26
bravo Susu! Te asteptam cu cat mai multe retete! Vedeti bomboana aia galbena de acolo? e a mea
la 29.12.2009, 19:41
la 29.12.2009, 20:03
O VAD DRAGOS,ca_i langa a mea)))
la 29.12.2009, 20:18
bine, ma, io iau cutia , gata, am ales
la 29.12.2009, 20:18
plina

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking