Chec cu rahat

Postat de Elena_Daria in Prajituri
9 Mai 2012 | 8804 vizualizari
Chec cu rahat

Ingrediente

  • 3 oua
  • 16 linguri zahar
  • 18 linguri ulei
  • 18 linguri lapte
  • 19 linguri faina
  • un pliculet praf de copt
  • un praf de sare
  • rahat
  • un pliculet nesquik(15 g)
  • putin unt pentru tapetat tavile

Mod de preparare

Mixam ouale cu zaharul si un praf de sare. Adaugam uleiul, apoi laptele.Faina o amestecam cu praful de copt, si lingura cu lingura o adaugam peste compozitia precedenta. Punem intr-un castonel 3 linguri din compozitie, peste care adaugam pliculetul de nesquik.Taiem in bucatele potrivite rahatul.Tapetam 2 tavi de chec (25/11 cm) cu unt.Turnam compozitia galbuie in tavi, punem deasupra bucatelele de rahat, apoi turnam deasupra compozitia maro si marmoram (cu o scobitoare).

Dam tavile la cuptorul preincalzit, timp de  40-60 de minute (depinde de cuptor).

Se pudreaza cu zahar!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (34)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert chec cu fructe confiate si rahat (4x4)

Postat de Pungasa_Rogue

Desert chec cu fructe confiate si rahat (4x4)

Ouale se mixeaza cu zaharul. Se adauga untul topit, sarea, faina, praful de copt si esenta de vanilie si se omogenizeaza. Se incorporeaza rahatul taiat bucatele si fructele confiate (se pot pastra...

Citeste continuarea

Desert chec colorat, cu nuca si rahat

Postat de RODIMUR

Desert chec colorat, cu nuca si rahat

În prealabil se taie cubulețe nucile și rahatul. Se aleg albușurile de gălbenușuri și se mixează mai întâi bine cu sare, după care se adaugă treptat zahărul pudră,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.05.2012, 21:40
prima servita
la 09.05.2012, 21:40
la 09.05.2012, 21:45
Guritaserveste-te linistita...ajunge pentru toata lumea
la 09.05.2012, 21:49
ce bun e!
la 09.05.2012, 21:53
bun , bun checul tau

Vezi toate comentariile (34)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking