Chec cu visine si cocos

Postat de Sim0naWorld in Prajituri
12 Mar 2012 | 7869 vizualizari
Chec cu visine si cocos

Ingrediente

  • 300 g visine fara samburi congelate
  • 500 g faina
  • 100 g nuca de cocos
  • 300 g zahar
  • 7 oua
  • 100 ml lapte
  • 250 ml ulei
  • 1 pliculet praf de copt
  • 1 esenta vanilie  

Mod de preparare

Am mixat ouale cu zaharul timp de 5 minute. Am adaugat uleiul, mixand continuu, apoi laptele si esenta de vanilie.

Am amestecat faina cu praful de copt si nuca de cocos si am adaugat peste compozitia de oua.

Am amestecat bine cu mixerul si cu lingura de lemn.

Am uns 2 tavi de chec, le-am tapetat cu hartie de copt, am impartit compozitia in tavi, iar deasupra am pus visinele date prin faina.

Am lasat tava la cuptorul preincalzit timp de 45 minute, la foc potrivit.

Cand checul a fost gata, l-am pudrat cu zahar tos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu visine si cocos" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chec din albusuri cu visine, nuca, nuca de cocos si mac

Postat de Pungasa_Rogue

Chec din albusuri cu visine, nuca, nuca de cocos si mac

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se mixeaza impreuna cu zaharul, pana cand se intaresc precum o bezea. Se adauga uleiul, esenta de...

Citeste continuarea

Chec cu biscuiti, nuca si dulceata de visine

Postat de privatelaura

Chec cu biscuiti, nuca si dulceata de visine

Nuca, fructele de goji le-am tocat mai marunt la robot. Au urmat biscuitii, tot la robot, dar bucati mai mari. Rahatul l-am topit pe foc, adaugand un pic de apa. In vasul in care am topit...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.03.2012, 19:27
la 12.03.2012, 19:32
gustos si frumos.
la 12.03.2012, 19:52
Bun, bun
la 12.03.2012, 19:53
ce chec deliciosss
la 12.03.2012, 19:55
O nedumerire am, de ce l/ai denumit cheg??? Initial am crezut ca ai gresit, dar am observat ca si in descrierea retetei ai folosit acelasi cuvant.

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking