Chec cu zmeura, ciocolata si caramel

Postat de laylalala in Mancare copii
13 Iun 2010 | 5660 vizualizari
Chec cu zmeura, ciocolata si caramel

Ingrediente

  • 100 gr unt, la temperatura camerei
  • 100 gr zahar cu aroma de vanilie
  • 3 oua
  • 140 gr iaurt
  • 200 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 100 gr ciocolata cu zmeura, topita
  • 40 gr sirop de caramel

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180⁰C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o forma dorita.
Intr-un vas se bate untul cu zaharul.Se adauga ouale si se mixeaza.Se incoporeaza apoi iaurtul.Intr-un alt vas se amesteca faina cu praful de copt si sarea apoi se incorporeaza in amestecul cu unt.
Se imparte compozitia obtinuta in jumatate.Intr-una din jumatati se incorporeaza ciocolata topita, iar in cealalta sosul de caramel.Se toarna cele doua compozitii obtinute in forma pregatita, alternandu-le.Se da checul la copt 40-50 minute, pana cand la inseraraea unei scobitori in centru, acesta va iesi curata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu zmeura, ciocolata si caramel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata cu capsuni si pesto de fistic

Postat de Oana

Salata cu capsuni si pesto de fistic

taiati capsunile in cuburi si impartiti-le in doua boluri amestecati zeama de lamaie si portocala cu zaharul pudra si stropiti capsunile....

Citeste continuarea

Tort cu crema de migdale si capsuni

Postat de sufletista

Tort cu crema de migdale si capsuni

Turronul il rupem bucatele si il punem intr-o cratita cu 200 ml frisca, punem pe foc mic, amestecand continuu pana ce se topeste. Acoperim cu folie alimetara si dam la rece cateva ore. La...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.06.2010, 21:25
Ce haios! n-am decat 5 furci, ca meritai mai multe
la 13.06.2010, 21:34
Ce catel haios.Uite si de la mine 5 furculite sa avem cu ce-l papa.
la 13.06.2010, 22:34
foarte dragut
la 01.07.2010, 09:33
ff mult imi place cum arata!!!

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking