Chec simplu cu miere

Postat de Silvia_Buriac57 in Prajituri
14 Iun 2013 | 4186 vizualizari
Chec simplu cu miere

Ingrediente

  • 1 ou
  • 150g de zahar
  • 1 ceasca de ceai de lapte
  • 1 lingura de unt topit
  • 250g de faina cu ferment
  • 1 lingurita de esenta de vanilie
  • 2/3 linguri de miere

Mod de preparare

Incalziti cuptorul la 180 de grade.

Bateti bine oul, apoi adaugati zaharul si amestecati bine. Adaugati lapte treptat amestecand mereu pentru a deveni omogen, apoi adaugati si untul topit si continuati sa amestecati.

Acum puteti adauga si faina,putin cate putin si la urma adaugati si esenta de vanilie. Continuati sa amestecati in compozitie timp de 3-5 minute.

Turnati compozitia intr-o tava de chec unsa cu unt si data cu faina si puneti-o in cuptor aproximativ 40 de minute sau pana de aureste si este complet copt.

Cand il scoateti din cuptor, ungeti suprafata checului cu miere. Il puteti servi cald sau rece :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec simplu cu miere" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura felie de lapte

Postat de Oana

Desert prajitura felie de lapte

Blat : Mixeaza galbenusurile cu zaharul adaugat treptat, pana isi dubleaza volumul si zaharul de topeste. Adauga apoi uleiul, putin cate putin, apoi laptele. Amesteca faina cu cacaua si praful...

Citeste continuarea

Desert banana bread cu afine si ciocolata cu menta

Postat de simona72

Desert banana bread cu afine si ciocolata cu menta

Intr-un castron cu peretii inalti se pun ouale intregi, sarea si zaharul brut. Se mixeaza pana devin spumoase si se deschid la culoare. Se adauga uleiul in fir subtire, ca la maioneza. Se adauga...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.06.2013, 07:51
arata bine si sunt convinsa ca este si bun
la 15.06.2013, 09:24
Delicios!Bravo!Bine ai venit!!!
la 15.06.2013, 10:07
la 15.06.2013, 10:55
Bine ai venit!
la 15.06.2013, 11:23

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking