Cheese&spinach in foi de placinta cu carnaciori la cuptor

Postat de housy in Aperitive / Garnituri
26 Iun 2010 | 6538 vizualizari
Cheese&spinach in foi de placinta cu carnaciori la cuptor

O adaptare dupa reteta "placinta cu branza si spanac" a bucatarasului Corina33. Mersi de idee....e delicioasa, din punctul meu de vedere

Ingrediente

  • 1 pachet  foi de placinta
  • 400 gr spanac
  • 300 gr branza de burduf
  • 3 oua
  • 1 ceapa mica
  • 1 carnacior (Bicaz - pt cine cunoaste)
  • unt
  • praf de usturoi
  • 200 ml sana
  • sare
  • piper

Mod de preparare

- ceapa se toaca fin si se caleste

- peste se pune spanacul si se innabuseste nitel

- se da la racit

- se adauga branza si se amesteca

- intr-un bol se bat ouale, sana, praful de usturoi, sare, piper

- se combina cele doua "maglavaituri"

- intr-o tava se aseaza jumatate de pachet cu foi de placinta, unse intre ele cu unt topit

- peste ele se toarna spanacul

- se aseaza si restul de foi de placinta, tot unse cu unt

- se da la cuptorul preincins pentru 30 minute.

                                    Se serveste cu rosii proaspete!!

(io am avut alaturi si-un pahar de socata  - a mers excelent)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheese&spinach in foi de placinta cu carnaciori la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Impletita cu legume si carne

Postat de merisor67

Impletita cu legume si carne

Feliem carnea si o punem intr-un bol. Ceapa o taiem rondele si o adaugam peste carne, de asemeni usturoiul curatat. Gogosarul scurs l-am taiat bucatele mai micute si l-am adaugat in bol....

Citeste continuarea

Pate de casă

Postat de CulinaryRainbow

Pate de casă

   Pentru început am spălat și am uscat 5 borcane de 370g. În ele voi pasteuriza și voi păstra pateul.    Am curățat ficatul de pielițe și cheaguri de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.06.2010, 21:48
Ce bine arata
la 26.06.2010, 21:54
Ce bine arata si este foarte sanatoasa.
la 26.06.2010, 22:43
la 26.06.2010, 23:03
foarte bine arat super si eu vreu o bucata mica imi arunci si mie daca deschid geamusuper nota 10
la 27.06.2010, 09:51
imi place pun furculite ca tare-i bun

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking