Ingrediente
- două cepe
- două chifle pentru hamburger
- 4 felii de caşcaval toast
- sos de maioneză Hellmann's
- ketchup iute
- două bucăţi de carne de vită pentru hamburger
- doi castraveţi muraţi în oţet
Mod de preparare
Chflele se taie în două. Pe jumătatea de jos se pun bucăţile de caşcaval şi se dă la cuptor până când se înmoaie caşcavalul.
Între timp... Se încinge tigaia cu ulei iar în ulei încins prăjim carnea pentru hamburger. După ce s-au prăjit bucăţile de carne, scoatem carnea pe un şserveţel şi punem ceapa tăiată cubuleţe su julien.
Lăsăm ceapa 2-3 minute în uleiul bine încins, până se înmoaie, iar apoi se pune la scurs pe şeveţel.
Castraveţii muraţi se taie fâşii.
După ce chiflele au stat suficient la cuptor, le scoatem si turnăm puţin ketchup. Peste punem următoarele: carnea, ceapă, sos de maioneză, ketchup, castraveţii şi deasupra punem cealaltă jumătate de chiflă.
Se serveşte cald cu o bere rece.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheeseburger de Dorobanţi by Bogdan :)" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (30)
|