Cheesecake

Postat de mitinita in Dulciuri
15 Mai 2011 | 4510 vizualizari
Cheesecake

Am facut si primul meu cheesecake.

Ingrediente

Pentru crusta:

  • 100 gr biscuiti digestivi
  • 50 gr unt topit

Pentru umplutura:

  • 500 gr branza de vaci
  • 250 gr frisca lichida (era indulcita)
  • 2 oua
  • 100 gr zahar
  • sos de afine

Mod de preparare

 

Se zdrobesc biscuitii si se amesteca impreuna cu untul topit, apoi se apasa pe forma de copt (eu am folosit de silicon), pe fund si pe margine.Se da la frigider pana facem umplutura.

Frisca batuta se amesteca impreuna cu branza de vaci,ouale si zaharul.

Se toarna umplutura peste crusta si se da la cuptor,cam 40-45 de minute,pana cand mijlocul nu mai joaca daca miscam forma.

Se serveste cu sos de afine sau orice este pe placul vostru.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (57)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar

Postat de Bucataras

Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar

Cum se prepară Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar:     Mărunțește biscuiții, apoi toarnă peste ei untul topit și amestecă...

Citeste continuarea

Cheesecake fara coacere - Reteta rapida si delicioasa

Postat de Caty

Cheesecake fara coacere - Reteta rapida si delicioasa

Cum se prepara Cheesecake fara coacere - Reteta rapida si delicioasa Mai intai punem gelatina la hidratat in 150ml apa rece, apoi ne ocupam de biscuiti. Ii macinam, ii amestecam cu untul topit...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.05.2011, 18:47
Cu afineee
la 15.05.2011, 18:47
buna
la 15.05.2011, 18:48
precis ca-mi dai
foarte fain ti-a iesit
la 15.05.2011, 18:55
gaby,si inca sos de afine
la 15.05.2011, 18:56
lau

Vezi toate comentariile (57)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking