Ingrediente
- blat
- 350gr biscuiti macinati
- 3linguri cacao
- 100gr unt
- umplutura
- 250gr frisca lichida
- 500gr branza vaci
- 2linguri capuccino
- 150gr zahar caramelizat apoi macinat
- 1lingura amidon
- 2oua+2galbenusuri
- 3-4linguri suc de lamaie
- glazura
- 250gr zahar pudra
- o lingura cacao
- 4linguri apa
Mod de preparare
blatul
Amestecam untul cu biscuitii macinati si cacaoa.
Intindem uniform acest amestec intr-o forma cu peretii detasabili, presand bine cu mana
umplutura
Mixam branza de vaci.Adaugam frisca lichida mixand in continuare apoi incorporam si ouale impreuna cu amidonul diluat in sucul de lamaie,zaharul macinat si capuccino.
Omogenizam si turnam amestecul peste blat.
Introducem in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 40-45min, la foc mic.
Oprim focul fara a scoate prajitura din cuptor.
O lasam inca 2h, sa se raceasca lent.
glazura
Amestecam ingredientele si le fierbem la foc mic pana ce nu se mai zaresc cristalele de zahar si glazura devine lucioasa.
Turnam peste prajitura(nu am pus-o pe toata, mi-a parut prea multa)
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (22)
|