Cheesecake cu capsuni

Postat de ela in Prajituri
6 Iun 2013 | 7629 vizualizari
Cheesecake cu capsuni

am facut prea multa crema pentru tortul cu capsuni si ciocolata,asa ca am fost nevoita sa mai fac ceva si cu crema ramasa...a iesit ceva delicios...

Ingrediente

  • 150gr biscuiti
  • 75gr unt
  • 150 gr iaurt de capsuni
  • 200gr capsuni+1lingura zahar pudra
  • 3 plicuri gelatina+3 linguri apa rece+150 ml apa
  • 150 ml frisca lichida
  • 2plicuri intaritor de frisca
  • 150 gr branza ricotta
  • 100 gr zahar pudra
  • crema de vanilie si sirop de ciocolata sau fulgi de ciocolata,ori capsuni proaspete

Mod de preparare

Biscuitii ii punem in robotul de bucatarie si ii macinam. Untul il punem la topit si apoi il amestecam rapid cu biscuitii si punem intr-o forma de tort cu fund detasabil de 20cm si nivelam.Dam la frigider 10minute sa se intareasca. Capsunile le spalam si le curatam si le taiem marunt.Le punem la scurs intr-o sita,presaram o lingura de zahar pudra ,cu cateva ore inainte

Gelatina o punem cu 3linguri de apa la inmuiat cateva minute,apoi adaugam restul de apa si punem la foc mic pana este pe punctul de a incepe sa fiarba si amestecam continuu.Lasam sa se racoreasca pana pregatim restul cremei.

Mixam iaurtul de capsuni cu zaharul pudra,apoi adaugam crema ricotta si amestecam bine. Separat,batem frisca cu intaritorul de frisca pana se intareste apoi o adaugam in crema de iaurt.La sfarsit,adaugam gelatina racorita putin si omogenizam bine totul.

Punem si capsunile si amestecam usor.Turnam peste blatul de biscuiti si nivelam.Dam la frigider cateva ore sa se intareasca,apoi scoatem marginile formei,ornam dupa gust cu crema de vanilie,de ciocolata sau ce dorim

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (31)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Desert cheesecake cu capsuni si ciocolata

Postat de oanapl

Desert cheesecake cu capsuni si ciocolata

Blat: Se măruntesc biscuiții într-un robot / blender, se adaugă untul topit și se amestecă puțin, până se încorporează bine. Se pune o formă cu pereți detașabili...

Citeste continuarea

Desert cheesecake cu capsuni

Postat de mirela0911

Desert cheesecake cu capsuni

Blatul: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu sarea si zaharul. Se mixeaza pana isi tripleaza volumul. Se adauga esenta de vanilie si se mai mixeaza putin. Faina amestecata cu praful de copt se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.06.2013, 16:53
Sar`na,am sosit,jumatate de prajitura va rog...
la 06.06.2013, 16:54
buna buna
la 06.06.2013, 16:55
Yammy!
la 06.06.2013, 17:02
delicioasa!!!!
la 06.06.2013, 17:03
Vaiiiiii cum aaaarrrraaattttaaa!!!! Vremmmmm si noi!!!!!! Nu-i asa?????

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking