Ingrediente
- biscuiti petit beurre 140 gr;
- unt - 100 gr;
- crema branza: 500 gr;
- zahar vanilat: 1 plic;
- zahar brun: 6 linguri;
- capsuni: 500 gr;
- frisca lichida: 250 ml;
- gelatina granule - 1 plic
Mod de preparare
Preparam blatul din biscuitii sfarmati si 100 de grame unt topit la microunde . Il punem in forma de prajitura si il dam la cuptor 10 minute pana devine crocant
Batem frisca lichida pana devine tare (cu un plic de intaritor daca e necesar). Facem un piure de capsune. Am taiat cubulete capsunile si le-am pasat cu blenderul. Pregatim geltina dupa instructiunile de pe pachet. Batem crema de branza cu zaharul pana se topeste si adaugam zaharul vanilat si piureul de capsuni cu gelatina inmuiata. Se pune acest amestec peste blatul de biscuiti racit si se da la frigider pana se intareste nitel. Se scoate dupa cateva ore si se orneaza cu frisca batuta si cu capsuni.. apoi iar se da la rece
. Este light! fara prea mult zahar! super bun!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu frisca si crema de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (13)
|