Ingrediente
- crema de branza mascarpone: 500gr;
- portocale confiate (dulceata)
- zahar pudra: 200 gr;
- biscuiti petit beurre: 120 grame;
- unt: 70 grame;
- 1 borcan de zmeura indulcita;
- 1 cutie frisca lichida 200ml;
- 1 gelatina;
Mod de preparare
Se face un blat din biscuitii sfarmati si untul topit.
Se freaca bine branza mascarpone cu zaharul pudra si apoi si cu frisca (asta dupa ce e batuta in prealabil)
Se scurg zmeurele si ori se pun toate deasupra una langa alta ori se pun jumatate deasupra tartei si jumatate in interior, amestecate cu crema de branza. Se aseaza in forma de tort peste blatul de biscuiti deja asezat frumos si dat la cuptor la alegere, pt a deveni mai crocant (10minute) sau nu. Se topeste gelatina in sucul compot de la zmeura pe foc si dupa ce se leaga se lasa usor la racit, foart putin, apoi se toarna in fir subtire tot peste tarta si peste zmeuricile asezate.
Se da la rece minim 4,5 ore (de preferat o noapte).
Este incredibil de buna si de pufoasa !
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (15)
|