Cheesecake simplu

Postat de panacris in Prajituri
19 Apr 2012 | 5126 vizualizari
Cheesecake simplu

Pai daca Cristi, s/a hotarat sa incheie cu chescake-rile, eu abia acum le/am descoperit simplitatea si savoarea, asa ca voi continua prepararea lor. Reteta 200!!!

Ingrediente

  • biscuti digestiv 500 g.,
  • unt 250 g.,
  • gem de pere 200 g.,
  • branza de vaci cremoasa 1000g.,
  • galbenus de ou 4 bucati,
  • zahar pudra vanilinat 100 g.,
  • frisca lichida 200 ml.,
  • coaja de lamaie 50 g.

Mod de preparare

Biscutii se toaca marunt cu robotul, se amesteca cu untul topit si gemul de pere. Se aseaza pe fundul unei forme termorezistente. Intre timp branza de vaci se amesteca cu galbensurile de ou, zaharul pudra, frisca si coaja de lamaie. Se rastoarna crema de frisca peste blatul de biscuti si se pune la copt in cuptorul preincins, cca. 30 de minute la foc mic. Se serveste pudrata cu zahar praf vanilinat si dupa gust cu siropr de visnie sau sos de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake simplu" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert cheesecake cu cirese si marshmallow, fara coacere

Postat de rocsi_1612

Desert cheesecake cu cirese si marshmallow, fara coacere

Blatul: Biscuitii ii maruntim in blender. Topim untul, il punem peste biscuiti si le amestecam. Adaugam si laptele, mai amestecam cat sa fie toate incorporate. Asezam un inel reglabil pe un...

Citeste continuarea

Cheesecake simplu cu topping de ciocolată

Postat de CameliaComan

Cheesecake simplu cu topping de ciocolată

Prima dată trebuie să măcinăm biscuiții. Eu i-am pus într-un prosop și i-am bătut cu un ciocan pentru fragezit carnea. Într-o crăticioară punem untul și îl topim....

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.04.2012, 16:46
foarte foarte bun!
la 19.04.2012, 17:12
delicios
la 19.04.2012, 18:02
Gustos, delicios....bun de incercat!
la 19.04.2012, 18:22
bun ,bun
la 19.04.2012, 18:38
bun bun

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking