Ingrediente
- 1chefal sau alt peste
- condimente pentru peste
- 1capatana de usturoi
- 1cana cu lapte
- 4linguri faina
- ulei pentru prajit
- 1ceasca iaurt
- cartofi
- malai
Mod de preparare
Pestele curatat,bine spalat,taiat rondele,condimentat cu sare si condimente pentru peste din belsug,il punem intr-un vas si-l acoperim cu lapte la temperatura camerei;
lasam vasul in bucatarie aproape 1h amestecand din cand in cand;
in acest timp facem mujdeiul;
usturoiul curatat,bine pisat,frecat cu ulei apoi amestecat cu iaurt;
tot acum prajim si cartofii si-i scoatem pe prosoape de hartie.
Pestele scos din lapte,il trecem prin faina apoi il prajim in ulei
Servim pestele cu cartofi prajiti,mujdei si bineinteles cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chefal prajit" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|