Ingrediente
- 24 bucatele Miez de lapte branzica calcica
- 300 gr biscuiti digestivi
- 50 Gr unt
- 5 linguri zahar brun
- 300 Gr branza vaci
- 3 linguri smantana dulce 32 % grasime
- 3 zahar vaniliat
- 250 gr capsuni
- 1 kiwi mare
- 1 lamaie- zeama
- caise confiate
- fulgi de ciocolata
Mod de preparare
Biscuitii se zdrobesc si se amesteca cu untul moale si o lingura de zahar brun .
Branza de vaci se amesteca cu smantana dulce , restul de zahar , zaharul vaniliat si zeama de lamaie .
Jumatate din compozitia cu branza se amesteca si se omogenizeaza cu capsuni ( va avea o minunata culoare roz).
Cealalta compozitie cu branza se va amesteca si omogeniza cu Kiwi( culoarea va fi un asemanatoare cu a fisticului ).
Intr-o forma de briose puneti in fiecare adancitura cate o forma de hartie pentru briose .
Impartiti compozitiile in mod egal punand cu o lingura un strat de biscuiti ( tasati bine ),un strat de branza roz urmat de un strat de branza fistic .
Tineti tava la congelator 30 minute .
Serviti minunatele mini -cheseecake decorate cu ,branzica calcica ,, Miez de lapte '' fulgi de ciocolata si fructe confiate .
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheseecake cu miez de lapte (fara coacere)" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (26)
|