Gogosari aperitiv

Postat de ianculubita in Aperitive / Garnituri
14 Oct 2013 | 16327 vizualizari
Gogosari aperitiv

Buna dimineata si o saptamana usoara!! Azi voi incepe cu un minunat aperitiv pe care vi-l recomand la modul cel mai serios;nu stiti cate arome are si ce gust!!!

Ingrediente

  • 3 gogosari frumosi
  • 100 g branza telemea
  • 100 g Miez de Lapte de la Delaco
  • 100 g salam
  • 50 g masline fara samburi
  • 3 oua
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Branza, salamul si maslinele taiate cubulete le punem intr-un castronel; gogosarii curatati de cotoare si seminte, umplem cu acest amestec putin indesat pana la trei sferturi, deasupra punem in fiecare cate o lingura de ulei apoi spargem cate un ou; condimentam cu sare, piper, punem gogosarii intr-un vas termorezistent uns cu unt si lasam la cuptor la foc moderat pana se coaguleaza oul.

Servim pe farfurie ornata cu restul ingredientelor ramase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de prune aperitiv umplute cu menta, usturoi si gogosar, marinate la rece

Postat de Ksenya

Reteta de prune aperitiv umplute cu menta, usturoi si gogosar, marinate la rece

Iata cum se prepara Reteta de prune aperitiv umplute cu menta, usturoi si gogosar, marinate la rece Am spalat bine prunele, le -am pus pe un prosop si le-am scos samburii. M-am apucat de...

Citeste continuarea

Tarta cu pui, ciuperci si mozzarella

Postat de oanapl

Tarta cu pui, ciuperci si mozzarella

Pentru aluat, se amestecă toate făina cu untul și sarea până se obține un aluat sfărâmicios, apoi se adaugă apa rece și oul si se frământă un aluat care se lasă la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.10.2013, 09:47
la 14.10.2013, 09:52
la 14.10.2013, 09:57
Ce buni !!
la 14.10.2013, 10:32
fetelor,e bun de tot;eu am facut doar doi,da-mi pare rau ca nu am facut 4!!
la 14.10.2013, 11:40
foarte interesant

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking