Chifle chinezesti

Postat de mitinita in Pui
21 Apr 2012 | 6056 vizualizari
Chifle chinezesti

Ingrediente

  • 140 ml lapte
  • 250 gr faina
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1 lingura unt
  • 1 lingurita de drojdie uscata

Pentru umplutura

  • 250 gr piept de pui,taiat bucatele
  • 3 cepe verzi
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingura de miere
  • 2 cm de ghimbir proaspat,ras
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de ulei

Mod de preparare

Intr-un bol se pune laptele caldut ,drojdia si zaharul. Dupa 5 minute se adauga faina,untul si sarea si se framanta un aluat ,care se lasa deoparte pana se dubleaza.

Intre timp preparam umplutura. Amestecam puiul,sosul de soia,mierea si ghimbirul cu o lingura de ulei si lasam deoparte,la frigider si acoperit ,30 de minute.

Se incalzeste un wok,se adauga cealalta lingura de ulei si se prajesc bucatile de pui,cam 5 minute. Se adauga ceapa verde taiata si se mai prajeste 2 minute. Se adauga sare si piper dupa gust.

Aluatul se imparte in 8 bucati si din fiecare se intinde un disc de 10-13 cm.Adaugam umplutura fiecarei bucati,adunam marginile aluatului si lipem capetele,apoi le asezam in tava cu partea lipita jos.

Acoperim chiflele cu un prosop umed si le mai lasam sa creasca 30 minute. Le presaram cu seminte de susan si le coacem in cuptorul preincalzit 15-20 minute. Se servesc calzi sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle chinezesti" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chifle chinezesti umplute cu piept de rata crocant

Postat de Satisfyyourcravings

Chifle chinezesti umplute cu piept de rata crocant

Într-un bol, se amestecă făina cu sarea, zahărul și drojdia. Se adaugă apa amestecată cu uleiul, puțin câte puțin, amestecând pentru a obține un aluat omogen. Dacă...

Citeste continuarea

Bapao (Chifle umplute)

Postat de Satisfyyourcravings

Bapao (Chifle umplute)

Carnea se călește în puțin ulei, până își schimbă culoarea. Se adaugă ceapa, usturoiul și chili și se gătesc câteva minute. La final se adaugă sosul de soia și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.04.2012, 21:14
bune bune
la 21.04.2012, 21:15
ce bune sunt!
la 21.04.2012, 21:16
chiar imi plac
la 21.04.2012, 21:17
Chiar arata foarte bine
la 21.04.2012, 21:20
sunt super chiflele tale! trebuie incercate

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking