Chifle cu branza, kefir si seminte de dovleac

Postat de Valclaudia in Piine
1 Dec 2015 | 3677 vizualizari
Chifle cu branza, kefir si seminte de dovleac

Ingrediente

  • 700 g faina alba proaspat cernuta
  • 100 g fulgi de ovaz
  • 1 cub drojdie proaspata
  • 280 ml kefir + 120 ml apa calduta
  • 250 g branza proaspata de vaca
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • sare de Himalaya dupa gust
  • 1 lingurita zahar tos
  • 50 g seminte de dovleac

Mod de preparare

Amestecam kefirul cu apa calduta, adaugam drojdia zdrobita intre degete, sarea de Himalaya, semintele de dovleac, fulgii de ovaz, 1 lingurita zahar tos si amestecam toate ingredientele sa se omogenizeze.

Adaugam faina si picuram din cand in cand ulei de masline pana obtinem un aluat lipicios dar destul de ferm.

Acoperim vasul in care se afla aluatul si il lasam la dospit pentru 1 ora.

Preincalzim cuptorul la 180 grade.

Rupem bucati de aluat cu mainile unse cu ulei de masline, dam aluatului forma de chifle si le asezam cu spatii intre ele in tava tapetata cu hartie de copt.

Implantam din loc in loc seminte de dovleac, apoi dam tava la cuptor pentru 35-40 minute (170 grade cu functia de coacere cu ventilatie pornita).

Scoatem chiflele din cuptor si le servim fierbinti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu branza, kefir si seminte de dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Paine impletita cu dovlecei si parmezan

Postat de Oana

Paine impletita cu dovlecei si parmezan

Apalati dovlecelul si taiati capetele, apoi dati-l pe razatoarea cu ochiuri mici, cu tot cu coaja. Puneti in vasul robotului dovlecelul ras, cu tot cu apa lasata, parmezanul ras, sarea, laptele...

Citeste continuarea

Chifle pentru burger

Postat de Constelatialeu

Chifle pentru burger

Mai intai am topit untul si l-am lasat sa se raceasca, nu de tot, sa fie doar foarte putin caldut. In bolul de la mixer am pus faina cernuta, in mijloc am pus drojdia uscata, oul, zaharul, pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.12.2015, 14:08
Pot sa mananc semintele separat?
la 01.12.2015, 14:10
Superrrr
la 01.12.2015, 14:14
Bună treabă, simplitate şi gust bun.
la 01.12.2015, 14:27
bune
la 01.12.2015, 14:27
Ce chifle delicioase

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking