Ingrediente
- 1lingura busuioc uscat,
- 1 lingura patrunjel uscat,
- 500 g faina,
- 1 cana apa,
- 2 linguri unt,
- 10 g drojdie uscata,
- 1 lingurita zahar,
- sare
Mod de preparare
Drojdia o amestecam cu zaharul si apa calduta, o lasam la dospit 10 minute. Cernem faina intr-un bol, in mijloc punem maiaua, pe margini punem untul, busuiocul si patrunjelul, sarea. Framantam un aluat, dupa care il lasam la dospit intr-un loc cald pana isi dubleaza volumul.
Dupa ce a dospit, formam 6 mingiute, pe care le punem intr-o tava pe hartie de copt. Le mai lasam la dospit inca cca 20 de minute, dupa care le dam la cuptor pentru cca 25 de minute, pana se rumenesc frumos!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu busuioc si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|