Ingrediente
- 2 dovlecei
- 1 ceapa
- 2-3 morcovi
- 2 oua
- 70 g de cascaval tras
- 100 g unt de crab
- 80g de pesmet
- sare, piper
- boia de ardei
- verdeata tocata
Mod de preparare
Se incalzeste cuptorul la 200 ° C.
Se curata de coaja legumele si se spală.
Dati dovleceii, morcovii si ceapa pe razatoarea cea mare, presarati cu sare mare si puneti la scurs.
Apasati cu o lingura sau cu mana, ca sa scoateti cat mai multa zeama.
Intr-un castron se amesteca dovlecei, ceapa, morcovii, branza rasa, pesmetul, untul de crab și ouăle. Puneti boia de ardei, sare și piper si un pic de verdeata tocata.
Odată ce amestecul este omogen, formati chiftelele.
Așezați-le pe o placa acoperită cu hârtie de copt.
Se coc 20 de minute pe fiecare parte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu dovlecei si unt de crab" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|