Chiftele cu dovlecei si unt de crab

Postat de ctlina in Mancaruri de legume
17 Mar 2018 | 2370 vizualizari
Chiftele cu dovlecei si unt de crab

O reteta rapida si improvizata. Imi plac mult chiftelele din dovlecei, vezi aici o varianta cu ton si aici o reteta cu feta. Aveam un borcanel de unt de crab si m-am gandit ca asociat cu legume va fi foarte gustos . Intr-adevar am obrinut niste chiftelute parfumate, delicioase si savuroase. Le puteti coace la cuptor fara sa puneti grasime.   https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/01/chiftele-cu-dovlecei-si-unt-de-crab.html

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 1 ceapa
  • 2-3 morcovi
  • 2 oua
  • 70 g de cascaval tras
  • 100 g unt de crab
  • 80g de pesmet
  • sare, piper
  • boia de ardei
  • verdeata tocata

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 200 ° C.

Se curata de coaja legumele si se spală.

Dati dovleceii, morcovii si ceapa pe razatoarea cea mare, presarati cu sare mare si puneti la scurs.

Apasati cu o lingura sau cu mana, ca sa scoateti cat mai multa zeama.

Intr-un castron se amesteca dovlecei, ceapa, morcovii, branza rasa, pesmetul, untul de crab și ouăle. Puneti boia de ardei, sare și piper si un pic de verdeata tocata.

Odată ce amestecul este omogen, formati chiftelele.

Așezați-le pe o placa acoperită cu hârtie de copt.

 

Se coc 20 de minute pe fiecare parte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu dovlecei si unt de crab" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Falafel

Postat de RuxyRux

Falafel

Din aceasta cantitate ne ies 3 portii, eu  le pun in pungi si apoi la congelator. Se pune seara o cana plina de naut intr-o oala mai mare se adauga apa cat sa il acopere cu mult pentru ca...

Citeste continuarea

Mancare de spanac, cu carnati

Postat de Reli_B

Mancare de spanac, cu carnati

Scoatem spanacul de la congelator si il lasam sa se dezghete. Intr-o craticioara punem uleiul la incins apoi punem faina. Amestecam sa nu se arda apoi punem spanacul. Amestecam in continuare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.03.2018, 21:00
Nu stiu cum sunt, ai zis crab acolo, nu ma impac cu mergatoarele astea...
la 17.03.2018, 21:15
la 17.03.2018, 21:49
bune
la 17.03.2018, 21:54
la 18.03.2018, 07:56

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking