Chiftele de curcan in sos de mustar cu smantana si busuioc

Postat de gurita_ta2005 in Curcan
19 Noi 2015 | 9305 vizualizari
Chiftele de curcan in sos de mustar cu smantana si busuioc

Ingrediente

Pentru chiftele:

  • 250 g carne tocata de curcan
  • 1 ou
  • 1 ceapa mica rosie
  • patrunjel proaspat
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • sare/piper

Pentru sos:

  • 1/2 ceapa
  • ulei de masline
  • 1 lingurita mustar
  • 2-3 linguri de smantana
  • 1/2 lingura faina
  • 1 catel de usturoi
  • sare/piper
  • busuioc congelat

Mod de preparare

Reteta de chiftele o gasiti aici http://www.bucataras.ro/retete/chiftele-de-curcan-74281.html

Pentru sos:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline impreuna cu usturoiul strivit.

Se pune apa cat sa acopere si se lasa sa fiarba putin ceapa.

Cand e aproape fiarta se pune mustarul amestecat cu smantana,condimentele si busuiocul congelat.

Se amesteca bine,intr-un castron se amesteca faina cu apa,se subtiaza si se toarna peste sosul de mustar.

Se pun chiftelele preparate,se lasa la foc mic si se amesteca des pentru a nu se lipii.Se lasa cam 5 minute pe foc dupa care se pot servii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de curcan in sos de mustar cu smantana si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Gulyas din carne de curcan

Postat de panacris

Gulyas din carne de curcan

Carnea se curăță, se taie bucățele potrivite. Aparatul Multicooker Phillips se setează la programul Fry, pentru 10 minute, se pun bucățele de carne la călit în untura de...

Citeste continuarea

Drob de curcan

Postat de ianculubita

Drob de curcan

Maruntaiele spalate le punem la fiert cu sare,dafin,boabe de piper si cateva boabe de ienibahar;separat in alt vas punem la fiert pieptul(nu-l punem impreuna cu ficatul pentru ca se innegreste)iar...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.11.2015, 17:38
Superrr !!!
la 19.11.2015, 17:49
Macaronarii astia-s plini de curcani...;-bd
la 19.11.2015, 17:51
mihaela
la 19.11.2015, 17:52
de ce cleme?in romania nu exista curcani?)
la 19.11.2015, 17:54
Ce bune or fi!

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking