Chiftele de pastarnac cu spanac si branza de capra

Postat de ctlina in Mancaruri de legume
10 Iun 2021 | 2040 vizualizari
Chiftele de pastarnac cu spanac si branza de capra

Nu-s prea amatoare de păstârnac fiert dar gatit astfel este foarte bun. https://www.blogulluicatalina.com/2021/06/chiftele-de-pastarnac-cu-spanac-si.html   https://youtu.be/95JrWpvXc7I

Ingrediente

  • 2 pastarnaci frumoși -500 gr
  • 2 cepe mici
  • 2 oua
  • 2 linguri bune de faina de naut
  • 2 linguri de smantana
  • 2 linfgri de seminte (amestec: floarea soarelui, lin, susan)
  • 60 gr de brânză de capra
  • boia de ardei
  • sare, piper
  • 4 linguri de ulei de cocos

Mod de preparare

Curatati si spalati spanacul.
Curățați păstârnacul și ceapa. Mixati legumele si puneti-le apoi intr-un castron mare.
Se adaugă ouăle si smantana. Se amestecă totul, se adaugă faina de naut si semintele. Condimentăm: boia de ardei, sare și piper.

Puneti apoi branza de capra maruntita si amestecati bine.
Faceți parjoale mici, groase cu preparatul. Puneți o tigaie antiaderentă pe foc cu 1 lingură buna de ulei de cocos și gătiți chiftelele. Lasati-le sa se rumeneasca bine inainte de a le intoarce si de a le aplatiza.
Ungeți din nou tigaia și terminați de gătit chiftelele.

Excelent de servit cu o salată verde sau ca garnitură pentru un fel de mâncare de carne, pește sau fructe de mare. Am congelat jumatate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pastarnac cu spanac si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Gulyas de cartofi cu legume - Multicooker

Postat de timea

Gulyas de cartofi cu legume - Multicooker

Inainte de toate curatam si spalam bine legumele. Punem in vasul de la cooker (sau daca faceti pe aragaz intr-o cratita, wok) putin ulei si pornim functia fry timp de 15 min. Punem pe rand...

Citeste continuarea

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

Postat de Bucataras

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

Iata cum se prepara Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci: Spală și taie conopida în bucăți mici. Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.06.2021, 13:56
la 10.06.2021, 14:49
la 10.06.2021, 14:55
interesanta reteta
la 10.06.2021, 15:13
Interesantă combinație!
la 10.06.2021, 18:54

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking