Chiftele din carne de porc invelite in bacon

Postat de Pungasa_Rogue in Porc
6 Noi 2019 | 3489 vizualizari
Chiftele din carne de porc invelite in bacon

Am vazut la Diana niste chiftelute in bacon si m-am gandit sa fac si eu ceva de genul acesta, numai ca eu le-am pregatit la cuptor.  Tare bune sunt!

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 2 graunti usturoi
  • 50 g paine
  • 300 g carne tocata de porc
  • 1 ou
  • sare
  • putin piper proaspat macinat
  • putin cimbru uscat
  • 200 g bacon feliat foarte subtire

Mod de preparare

Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca.

Usturoiul se curata de foi, se spala si se preseaza.

Painea se inmoaie in apa si se stoarce.

Ceapa, usturoiul si painea se dau prin robotul de bucatarie pentru a se marunti si a se amesteca. Se pun apoi intr-un castron si se adauga carnea tocata, oul, sare (dupa gust), putin piper proaspat macinat si putin cimbru uscat. Se amesteca totul.

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Se intind cate doua felii de bacon pe un tocator si se pune cate o chiftea lunguiata formata din amestecul de carne. Se ruleaza feliile de bacon impreuna cu carnea si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt.

Se procedeaza la fel pana cand se termina carnea si feliile de bacon.

Se introduce tava la cuptor pana cand chiftelele invelite in bacon sunt rumene.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de porc invelite in bacon" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Cartofi noi, taranesti cu bacon

Postat de Bucataras

Cartofi noi, taranesti cu bacon

Pune cartofii la fiert intr-o oala cu apa. Testeaza-i din cand in cand cu furculita si ai grija sa nu ii fierbi prea tare si sa risti sa se sparga. Odata fierti, lasa-i la scurs intr-o...

Citeste continuarea

Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii

Postat de katty

Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii

Pulpa de porc o taiem cubulete de marime potrivita si o punem la prajit in uleiul incins. Dupa ce s-a rumenit usor, o stingem cu apa cat sa o acopere si o lasam sa fiarba pana scade la jumatate....

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.11.2019, 09:45
Apetisante...!
la 06.11.2019, 10:29
Exact cum imi plac si mie : cu cimbru
la 06.11.2019, 10:55
la 06.11.2019, 11:02
bune bune
la 06.11.2019, 13:24

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking