Chiftele din carne de porc invelite in bacon

Postat de Pungasa_Rogue in Porc
6 Noi 2019 | 3501 vizualizari
Chiftele din carne de porc invelite in bacon

Am vazut la Diana niste chiftelute in bacon si m-am gandit sa fac si eu ceva de genul acesta, numai ca eu le-am pregatit la cuptor.  Tare bune sunt!

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 2 graunti usturoi
  • 50 g paine
  • 300 g carne tocata de porc
  • 1 ou
  • sare
  • putin piper proaspat macinat
  • putin cimbru uscat
  • 200 g bacon feliat foarte subtire

Mod de preparare

Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca.

Usturoiul se curata de foi, se spala si se preseaza.

Painea se inmoaie in apa si se stoarce.

Ceapa, usturoiul si painea se dau prin robotul de bucatarie pentru a se marunti si a se amesteca. Se pun apoi intr-un castron si se adauga carnea tocata, oul, sare (dupa gust), putin piper proaspat macinat si putin cimbru uscat. Se amesteca totul.

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Se intind cate doua felii de bacon pe un tocator si se pune cate o chiftea lunguiata formata din amestecul de carne. Se ruleaza feliile de bacon impreuna cu carnea si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt.

Se procedeaza la fel pana cand se termina carnea si feliile de bacon.

Se introduce tava la cuptor pana cand chiftelele invelite in bacon sunt rumene.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de porc invelite in bacon" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Kapsalon (Shaworma la tigaie in stil olandez)

Postat de Satisfyyourcravings

Kapsalon  (Shaworma la tigaie in stil olandez)

Se taie carnea de porc fasii. Se amesteca toate ingredientele pentru marinada, se adauga peste carnea de porc si se lasa cel putin 2 ore la marinat. Se preincalzeste cuptorul la 200 de...

Citeste continuarea

Sarmale cu carne de porc si afumatura

Postat de rocsi_1612

Sarmale cu carne de porc si afumatura

Daca folositi oala de lut, umpleti-o cu apa si lasati sa stea asa 2-3 ore. Varza o spalam si o lasam putin in apa rece. Carnea de porc o spalam, o taiem bucati si o trecem prin masina de tocat....

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.11.2019, 09:45
Apetisante...!
la 06.11.2019, 10:29
Exact cum imi plac si mie : cu cimbru
la 06.11.2019, 10:55
la 06.11.2019, 11:02
bune bune
la 06.11.2019, 13:24

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking