Chiftele la cuptor

Postat de dariadeea in Mancaruri cu carne
13 Apr 2013 | 6418 vizualizari
Chiftele la cuptor

Ingrediente

  • 500 g de carne tocata
  • 1 cartof potrivit
  • 2 oua
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingurita cu cimbru
  • 1 lingurita cu rozmarin
  • sare
  • cateva fire de marar

Mod de preparare

Am folosit 250 g de carne de porc si 250 de vita pe care le-am dat prin masina de tocat.Cartoful l-am curatat si l-am dat prin masina de tocat,usturoiul la fel.Mararul l-am spalat si l-am tocat marunt.Am pus intr-un bol carnea, cartoful tocat si usturoiul.Am pus ouale pe care le-am batut un pic,condimentele,sare dupa gust ,mararul tocat si am amestecat bine.Am dat compozitia cam 20 minute la frigider.

Am dat drumul la cuptor la la 200 de grade ca sa se incalzeasca.Am pus in tava de la cuptor o hartie de copt,dupa care am format sfere mici din amestecul de chiftele.Le-am asezat in tava si le-am dat la cuptor aproximativ 30 de minute pana s-au rumenit bine.

Se servesc cu mujdei de usturoi sau cu orice garnitura doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (2)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftele coapte de pui cu legume

Postat de katty

Chiftele coapte de pui cu legume

  Tocam carnea de pui. Curatam morcovul si dovlecelul si le radem pe razatoarea mare. Amestecam pieptul de pui cu morcovul, zucchini, ouale, pesmetul, mararul si patrunjelul tocat fin,...

Citeste continuarea

Chiftele in sos de rosii cu mozzarela la cuptor

Postat de sufletista

Chiftele in sos de rosii cu mozzarela la cuptor

Intr-un bol amestecam carnea cu usturoiul pisat, ceapa data prin razatoare si stoarsa bine, painea impuiata in lapte, impreuna cu restul de ingrediente dupa gust. Lasam 30 min la rece, dupa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.04.2013, 21:38
Imi plac mult!
la 14.04.2013, 00:08

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking