Chiftele rotunde la cuptor

Postat de Patricia_Iordache_79 in Mancaruri cu carne
19 Apr 2013 | 7879 vizualizari
Chiftele  rotunde la cuptor

M-am inspirat pentru aceasta reteta de chiftele pe blog-ul Sava Laura. Au iesit minunate!

Ingrediente

  • 500 gr. carne tocata (vita si porc);
  • 1 ceapa mare;
  • 2-3 catei usturoi;
  • 1 lingura cu varf de pesemet;
  • 1 ou;
  • sare;
  • piper;
  • putina boia dulce/picanta (cum va place)

Mod de preparare

Se toaca marunt ceapa si se amesteca cu carnea, usturoiul pisat, oul bine batut si pesmet. Potrivim de sare, piper si adaugam putina boia.

Cu ajutorul mainilor usor umezite cu apa, modelam chiftele rotunde putin mai mari decat o nuca.

Le asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt si le bagam chiftelele la cuptor, la 200 grade pana se rumenesc.

Se desprind usor de pe hartia de copt si se papa.

Din aceeasi compozitie putem prepara chiftele prajite in ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele rotunde la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Sarmalele casei

Postat de mihaelar63

Sarmalele casei

Se scurge varza murata de zeama .Se desfac frunzele. Fiecare frunza se curata de nervurile mai groase si se imparte in doua . Pasatul se spala bine din mai multe ape si se lasa la...

Citeste continuarea

Friptura de ied cu ceapa rosie si usturoi

Postat de mihaelar63

Friptura de ied cu ceapa rosie si usturoi

Carnea de ied se spala si se curata cu atentie . Iedul nostru a fost foarte frumos si curat . Depinde cum lucreaza cine il sacrifica . Am presarat peste carne oregano, sare, piper si boia...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.04.2013, 09:04
Bune tare!!
la 19.04.2013, 09:06
imi plac si mie facute la cuptor
la 19.04.2013, 09:19
as vrea si eu cateva
la 19.04.2013, 09:20
la 19.04.2013, 09:27

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking