Chiftelute cu carne de pui, ciuperci pleurotus si leurda

Postat de simona72 in Aperitive / Garnituri
12 Aug 2013 | 9557 vizualizari
Chiftelute cu carne de pui, ciuperci pleurotus si leurda

Inspirata dupa reteta bucatarasei noastre RuxyRux, chiftelute cu pleurotus si branza. Eu am avut ciupercile, carnea de pui de la o supa si le-am combinat incercand sa fac niste chiftelute. Rezultatul a fost unul pe masura muncii...minunate!!! Multumesc Ruxy, de cand le-am vazut am stiut ca le voi face. Data viitoare vor fi cu branza>:D

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci pleurotus
  • carne de pui de pe supa(eu am avut un pui intreg fara pulpe, aripi si jumatate de piept)
  • 1 legatura leurda(congelata am avut eu)
  • 2 catei de usturoi
  • 3 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • 1-2 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • faina si ulei pt prajit

Mod de preparare

Carnea de pui se ia de pe oase si se marunteste in robotul de bucatarie. Ciupercile se curata, se spala si le maruntim si pe acestea tot la robotul de bucatarie. Adaugam usturoiul pisat, ouale, sare si piper dupa gust, patrunjelul tocat marunt, leurda taiata si ea, pesmet 1-2 linguri depinde de consistenta compozitiei. Amestecam toate ingredientele pt chiftele si luam cu o lingura din compozitie, o tavalim prin faina si le punem la prajit in baie de ulei. Se prajesc la foc iute pana devin rumene.

Noi le-am servit cu sos de rosii si piure de cartofi.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu carne de pui, ciuperci pleurotus si leurda" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Budinca de dovlecei cu piept de pui

Postat de rocsi_1612

Budinca de dovlecei cu piept de pui

Spalam dovleceii, ii curatam, ii taiem rondele si presaram sare peste ei. Ii lasam cam jumatate de ora sa isi lase zeama apoi ii punem pe servetele. Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un...

Citeste continuarea

Mamaliga cu branza de burduf si ou

Postat de sebirizescu

Mamaliga cu branza de burduf si ou

Intr-un ceaun se pune apa cu putina sare la fiert. Cand incepe sa clocoteasca se pune treptat malaiul amestecand continuu sa nu se faca cocoloase. Se lasa la foc mic sa fiarba bine,se mai...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.08.2013, 16:21
la 12.08.2013, 16:26
Faină combinaţie, amestec minunat de gusturi!
la 12.08.2013, 16:30
la 12.08.2013, 16:37
ce super arata
la 12.08.2013, 16:41

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking