Chiftelute cu salata de varza

Postat de iri_love in Aperitive / Garnituri
7 Feb 2012 | 3745 vizualizari
Chiftelute cu salata de varza

....ce sa-i faci asa este cand faci mai multe decat ti-ai propus....dupa parjoale cu sos ,sigur merge foarte bine niste chiftelute cu o salata usoara de varza....

Ingrediente

  • 500 gr piept de pui dezosat si tocat,
  • 5 cartofi,
  • 4 catei de usturoi,
  • 2 legaturi de marar,
  • 2 oua,
  • 2 linguri de faina,
  • 1/2 varza alba ,
  • o rosie
  • ulei
  • sare si piper.

Mod de preparare

Pentru prepararea chiftelutelor: se fierb cartofii, se piseaza si se amesteca cu pieptul de pui, marar, cele 2 oua, usturoiul curatat si pisat, faina, sare si piper ..  

Din compozitia rezultata facem chiftelute pe care le prajim in ulei pe ambele parti si le scoatem dupa prajire pe un servet de hartie pentru a se scurge uleiul.  

Separat se taie varza marunt sau se da pe razatoare,dupa preferinta si se amesteca cu marar, sare si piper.

Chiftelutele se servesc cu salata de varza si rosie taiata pe jumate in forma de evantai.  

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu salata de varza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Aperitiv tarta cu branza, carnati si ciuperci

Postat de mirela0911

Aperitiv tarta cu branza, carnati si ciuperci

Aluatul: Intr-un bol se cerne faina, se adauga sarea si praful de copt. Se pune untul taiat in bucatele mici si se framanta intre degete pana se obtine un aluat nisipos. Se adauga smantana, oul...

Citeste continuarea

Cornuri cu branza si marar

Postat de rocsi_1612

Cornuri cu branza si marar

Aluatul: Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva. Laptele il punem pe foc sa fie caldut, iar iaurtul la temperatura camerei. Intr-un bol cernem faina, adaugam drojdia dizolvata, oul,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.02.2012, 17:46
apetisant
la 07.02.2012, 18:58
la 07.02.2012, 19:57
buneeeeeeeee
la 07.02.2012, 20:15
Merge bine bine cu salata de varza!!!
la 07.02.2012, 20:34
bune bune

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking