Chiftelute de cartof cu costita si muschiulet afumat

Postat de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri
11 Mar 2013 | 2960 vizualizari
Chiftelute de cartof cu costita si muschiulet afumat

Aseara am urmarit ''Secrete de bucatar'' pe TV.Paprika,prezenta retea asta de chiftelute de cartof fara faina.Asa ca m-am pus pe treaba ,pentru ca aratau tare bine.

Ingrediente

  • Pt.chiftelute
  • 3 cartofi potriviti pentru fiert
  • 2 cartofi potriviti cruzi
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • Afumatura
  • cca 300 g muschiulet afumat
  • 6 bucatele de costite

Mod de preparare

Mai intai pregatim afumatura.Taiem muschiuletul bucatele si impreuna cu bucatelele de costite le asezam in vas termorezistent cu o cana de apa si 25 ml apa. Se introduce vasul la cuptorul preincalzit, se lasa cca 40 minute la foc moderat.

Chftelutele:

Fierbem cartofii in coaja (3 buc), cand sunt fierti se curata de coaja si se lasa la racit. Cand s-au racit se dau pe razatoarea mare si se pun intr-un bol. Separat curatam cartofii cruzi, ii spalam si ii dam pe razatoarea mare. Ii lasam la scurs intr-o sita si punem o greutate deasupra sa se scurga bine de zeama. Cand sunt scursi bine ii amestecam cu cei fierti, potrivim de sare si piper, dupa gustul fiecaruia, apoi spargem 2 oua si omogenizam compozitia. Formam chiftelutele, punem tigaia pe foc sa se incinga, adaugam uleiul si apoi chiftelutele. Cand s-au rumenit pe o parte le intoarcem pe partea cealalta. Le scoatem pe un servetel sa absoarba surplusul de ulei.

Apoi asezam pe farfurie muschiuletul, costita si chiftelutele.

Sa aveti pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartof cu costita si muschiulet afumat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv pogaci cu jumeri

Postat de mirela0911

Aperitiv pogaci cu jumeri

Jumerile se dau prin masina de tocat apoi se condimenteaza cu sare, piper si boia iute dupa gust. Se imparte in 3 parti egale si se lasa la temperatura camerei. Intr-un bol se pune faina iar pe...

Citeste continuarea

Fasole verde cu sos de usturoi si iaurt

Postat de AdrianUdrea

Fasole verde cu sos de usturoi si iaurt

Se curata fasolea verde de capete, se spala bine, se rupe in doua si se pune la fiert in apa clocotita, cu o lingurita de sare. Intre timp se prepara sosul de usturoi. Se curata usturoiul,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.03.2013, 15:45
Si cum nu alunecau pe gat chiftelutele,te-ai gandit sa le impingi cu o carnitaaaaaaaa.....
la 11.03.2013, 15:48
Buni,doar am zis,sunt fidea lu`carnita....
la 11.03.2013, 15:55
vaai
la 11.03.2013, 15:58
)
la 11.03.2013, 16:00
Buni,nu radea.Unde ai vazut tu leoaice sa manance doar leguminoase....

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking