Ingrediente
- 7 cartofi fierti
- 50 g cascaval Delaco De Senvis
- 2 oua
- 3 catei de usturoi
- 1 lingura faina
- sare
- piper
Mod de preparare
Curatam cartofii de coaja, apoi ii dam pe razatoarea cu ochiuri mici.
Intr-un bol punem cartofii razaliti, usturoiul pisat,ouale, faina, cascavalul dat pe razatoarea cu ochiuri mici, apoi condimentam cu sare si piper dupa gust.
Amestecam bine pana obtinem o pasta.
Cu mainile infainate incepem sa formam chiftelele.
Le punem la prajit in ulei incins.
Le lasam sa se rumeneasca frumos, apoi le scoatem pe un servetel pentru a absorbi excesul de ulei.
Se servesc calde sau reci, simple sau cu un sos de iaurt cu usturoi!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (38)
|