Chiftelute de cartofi, cu sos picant
Postat de RODIMUR
Se spală cartofii, se fierb în coajă și când sunt gata, se strecoară de apa în care au fiert și se lasă să se răcorească. Între timp, se spală și se toacă...
Citeste continuarea
Ingrediente
Mod de preparareCuratam cartofi si ai punem in apa cu sare la fiert. Dupa ce au fiert cartofi ai pisam inpreuna cu untul ca pt. pireu. Apoi punem ouale, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat,patrunjelul tocat, sarea, piperul si faina. Omogenizam bine compozitia apoi formam chiftelute pe care le dam prin pesmet si le prajim in ulei incins. Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute De Cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|
Postat de RODIMUR
Se spală cartofii, se fierb în coajă și când sunt gata, se strecoară de apa în care au fiert și se lasă să se răcorească. Între timp, se spală și se toacă...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Pune piureul de cartofi intr-un bol incapator; Peste acesta adauga ceapa verde, baconul, usturoiul, boia, chimionul, sarea si piperul, 1 ou si amesteca bine; Pune faina pe maini, ia putina...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|