Ingrediente
- 1 iepure
- 500g ciuperci
- 1 morcov
- 1 capatana de usturoi
- 2 oua
- 2-3 felii de franzela inmuiate in lapte (si stoarse)
- sare
- piper
- cimbru
- boia dulce sau iute
- ulei pt prajit
Mod de preparare
se scoate carnea de iepure de pe oase,se curata morcovul,ciupercile si usturoiul si apoi se trec prin masina de tocat impreuna cu feliile de franzela.
se amesteca cu ouale, se condimenteaza cu sare,piper,cimbru si boia si se omogenizeaza bine.
cu mana uda se formeaza chiftelute si se prajesc in ulei incins pe ambele parti.
se servesc calde cu salata sau muraturi.
pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de iepure cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (18)
|