Ingrediente
- 400 gr somon afumat
- 1 ou
- 1 lingura pesmet
- 1 lingura mustar
- 1 lingura apa minerala
- 1 lingurita ulei de palmier( nehidrogenat)
- 1 ceapa maricica
- 4 catei de usturoi
- ulei vegetal pentru prajit( in cazul meu de palmier)
Crusta:
- amidon 1 lingura
- parmezan 1 lingura
- 1 lingura pesmet
- faina 1 canita
Mod de preparare
Somonul se curata de oase( cu grija mare), apoi se da prin robot impreuna cu ceapa si usturoiul( eu le-am razuit).
Se adauga restul ingredientelor: oul, mustarul, pesmetul, apa, uleiul. Dupa ce am omogenizat bine am format chiftelutele si apoi le-am tavalit prin amestecul de pesmet, parmezan, amidon si faina. Am prajit chiftelutele apoi le-am lasat la scurs pe un servet absorbant.
Am decorat cu ceapa rosie...si credeti-ma ca n-am rezistat sa nu musc cu pofta din ea! :))) Vai!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|