Chiftelute din cartofi cu orez

Postat de sufletista in Aperitive / Garnituri
5 Iul 2011 | 3005 vizualizari
Chiftelute din cartofi cu orez

by medi modificata dupa gustul nostru

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 1 capatana usturoi
  • patrunjel verde
  • 200 g orez
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 2 castravati murati
  • 2 fire ceapa verde
  • optional 1-2 linguri faina

Mod de preparare

se spala cartofii si se pun la fiert cu tot cu coaja. Dupa ce au fiert se lasa sa se raceasca putin, se curata de coaja si se zdrobesc cu furculita

orezul il spalam si il fierbem in apa cu sare si putin ulei

curatam usturoiul,il pisam,tocam ceapa si patrunjelul,castravetii ii tocam marunt,adaugam cartofii,orezul scurs de apa,potrivim de sare,piper dupa gust si amestecam

daca este prea moale adaugam si faina

ungem formele de briose cu ulei si le tapetam cu faina,le umplem cu compozitie

dam la cuptorul incalzit pana se rumensc

le lasam sa se raceasca in forma putin dupa care le scoatem

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din cartofi cu orez" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftelute din cartofi si orez

Postat de medioto59

Chiftelute  din cartofi si orez

Cartofii se spala si se fierb in coaja.Se lasa sa se raceasca,se curata de coaja si apoi se zdrobesc  cu ajutorul unei furculite. Separat orezul se spala bine si se pune la fiert...

Citeste continuarea

Chiftelute din orez si cartofi cu ciulama de ciuperci

Postat de nico_nico

Chiftelute din orez si cartofi cu ciulama de ciuperci

Pentru pilaf calim ceapa si morcovul in putin ulei adaugam apa si lasam sa fiarba 10 minute, apoi adaugam orezul si mai fierbem 15 minute. Intre timp curatam cartofii si ii punem la fiert in apa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.07.2011, 23:00
bune bune
la 05.07.2011, 23:07
mihaela
la 06.07.2011, 00:05
Cat de bine arata
la 06.07.2011, 10:52
nu am mai papat,dar par interesante
la 06.07.2011, 12:20
nici eu n-am papat pana acum....arata foarte bine...tre sa fie si tare bune

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking