Ingrediente
- 1 conserva de naut
- 3 catei de usturoi
- 1 legatura de patrunjel verde
- coriandru
- chimion
- curcuma
- sare/piper dupa gust
- 50 g faina
- 1/2 plic cu praf de copt
- 20 g seminte de susan
Mod de preparare
Punem in vasul de la blender: nautul scurs de zeama, patrunjelul, usturoiul, faina, praful de copt si condimentele. Mixam pana cand obtinem o pasta; daca este prea moale compozitia, mai adaugam faina. Presaram pe un fund de lemn susanul; cu mainile umede, modelam chiftelutele de marimea unei nuci si le tavalim prin susan.
Prajim chiftelutele in baie de ulei si le scoatem pe o hartie absorbanta, pentru a indeparta excesul de ulei.
Se pot consuma ca atare sau cu diferite sosuri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din naut" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|