Ingrediente
- 300 gr carne tocata de porc
- 3 catei de usturoi
- 4 linguri pesmet
- 1 cartof
- sare,piper,vegeta
- verdeata
- 1 ou
- 5 buc ceapa rosie
- 2 oua pentru maioneza
- ulei
- 3 linguri smantana
- zeama de lamaie
Mod de preparare
Din carne tocata,pesmet,cartof,ou,usturoi facem o compozitie de chiftele.Condimentam si adaugam verdeata.Facem bilute mici pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Le punem in cuptorul fierbinte pana cand se rumenesc frumos.Cateva bucati le-am tavalit prin seminte de susan.
Ceapa rosie o taiem solzi,punem putina sare si o lasam la macerat pana a doua zi.
Din cele doua galbenusuri facem o maioneza.Adaugam zeama de lamaie si 3 linguri de smantana.
Ceapa macerata o stoarcem bine de zeama si o punem in maioneza,apoi rostogolim in acest sos si chiftelutele.
Eu nu prea mananc ceapa,dar dupa ce au stat la frigider au fost delicioase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute in sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (37)
|