Ingrediente
- Pentru chiftelute:
- Carne tocata 200,se poate folosi si de pui
- ceapa
- usturoi
- 1 ou
- paine (optional)
- patrunjel
- sare, piper,boia
- Pentru sos:
- 4 linguri de bulion diluat cu apa)
- 1 ceapa
- 2,3 foi de dafin
- piper boabe
- 1 lingura de faina
- 1/2 lgt de zahar
- 1 ceapa
Mod de preparare
Se fac chiftelele. Se amesteca ceapa,usturoiul,condimentele,oul ,carnea tocata,patrunjelul.Se fac bilute si se pun la prajit.
Pentru sos:
Intr-o cratita calim putin ceapa taiata marunt, punem sare si 1/2 cana de apa si lasam sa fiarba 10 minute.
Apoi adaugam bulionul,punem si chiftelele, foile de dafin , boabe de piper, zaharul si le lasam sa fiarba cam 10-15 minute.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute marinate" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (18)
|