Chiftelute si legume la tava

Postat de ianculubita in Curcan
11 Mar 2013 | 4094 vizualizari
Chiftelute si legume la tava

De multe ori fac aceasta reteta,e delicioasa si v-o recomand

Ingrediente

  • 200 g carne de curcan tocata
  • 1 ceapa mica
  • 3 catei de usturoi
  • verdeata
  • sare, piper
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 buchet de brocoli
  • 2 oua
  • 100 ml smantana lichida
  • 200 g cascaval
  • rosii cherry
  • ulei

Mod de preparare

Din carnea tocata amestecata cu ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, verdeata de asemenea tocata, sare si piper facem chiftelute mici rotunde pe care le prajim in ulei si le scoatem pe servetele;

Intr-un vas cu apa si putina sare punem la fiert doar pe jumatate cartofii si morcovul iar dupa ce i-am scos adaugam brocoli si-l oparim 2-3 minute.

Punem in tava chiftelutele, intercalam cu legumele taiate, deasupra rasturnam ouale batute si amestecate cu smantana si cascavalul ras apoi dam la cuptor 20 minute;

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute si legume la tava" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chiftele de curcan

Postat de gurita_ta2005

Chiftele de curcan

Carnea tocata se pune intr-un castron,punem ceapa tocata marunt,oul,patrunjelul tocat marunt si condimentele. Se presara putina faina,se amesteca bine toate ingredientele. Se formeaza...

Citeste continuarea

Pulpa de curcan la cuptor

Postat de mirela0911

Pulpa de curcan la cuptor

Se spala carnea, apoi se sterge bine de apa cu prosoape absorbante. Se cresteaza pe fiecare parte in 3-4 locuri. Intr-un bol se amesteca sarea, piperul si boiaua cu uleiul. Cu acest amestec se ung...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.03.2013, 10:05
la 11.03.2013, 10:08
ce pofta imi este de niste chiftele
la 11.03.2013, 10:20
Ce bune!
la 11.03.2013, 10:33
la 11.03.2013, 11:55
Bune,bune!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking