Ingrediente
- 600 gr. carne tocata amestec, de buna calitate
- 500 gr. fasole rosie fiarta, la conserva
- 1 ceapa mare
- 4 catei usturoi
- 2 rosii
- 1 cutie cu rosii cuburi
- 2 ardei rosii kapia
- 1 ardei gras galben
- 2 ardei iuti
- 1 lingurita chimen
- 1 lingurita oregano
- 1 lingurita cimbru
- 1 lingurita paprika dulce
- 1 lingurita paprika iute
- 1 lingurita sare 2 foi de dafin
Mod de preparare
Pentru inceput spalam si taiem cuburi, ardeii,rosiile,ceapa . Usturoiul se taie foarte marunt . Incingem 4 linguri cu ulei de masline si punem carnea la calit pentru 5 minute,apoi adaugam ceapa,usturoiul si lasam sa se inmoaie .Urmeaza condimentele ,le inabusim 2 minute si adaugam rosiile crude,ardeii, rosiile din conserva si fasolea . Lasam sa clocoteasca ,la foc mic, pana se formeaza un sos gros.
Este o mancarica delicioasa si am servit-o cu pita .
Optional puteti adauga, la mancare, naut sau porumb din conserva !
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Chili con carne" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (14)
|