Ingrediente
- 250 gr de fasole boabe rosie gatita (conserva scursa)
- 20 gr de unt
- 35 gr de bulion concentrat de rosii
- 1 ceapa rosie
- 1 catel de usturoi
- 200 gr de carne de vita tocata
- 1/2 lingurita de pudra de chili sau de piment
- 1/2 lingurita de pudra de chimen
- 200 ml zeama/supa de vita
- sare, piper
- patrunjel
- 2 linguri de cascaval ras
Mod de preparare
Incalziti cuptorul la 180°C.
Tocati marunt ceapa si usturoiul.
Intr-o cocota sau tigaie adanca reveniti ceapa si usturoiul in untul incalzit.
Puneti carnea tocata si reveniti timp de 10 minute.
Puneti pudra de chili, chimen, bulionul si amestecati.
Varsati zeama de vita si adaugati fasolea scursa.
Puneti patrunjel tocat si dati la cuptor timp de 25 de minutes.
Dupa 15 minute am verificat de apa si am pus deasupra cascaval ras.
Gratinati 10 minute!
Foarte bun, l-am servit cu salata de varza murata .
Daca ti-a placut reteta noastra "Chili cu carne rapid" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|