Chipsuri de casa

Postat de asubana in Aperitive / Garnituri
20 Mar 2011 | 9263 vizualizari
Chipsuri de casa

Usor de facut si foarte gustoase. Se pot servi la bere sau sa le inmuiati intr-un sos se rosii picant sau cu usturoi etc. In alte parti se mai nunesc si scovergi, tortilla si poate mai au si denumiri inportant ca astea de casa nu au E-uri.....

Ingrediente

  • 2 cani de faina strecurata
  • 1 cana cu branza sarata, burduf,telemea,etc.
  • 2 catei de usturoi facut mujdei
  • piper, boia iute, condiment pentru cartofi sau de care doriti dupa gust
  • chimen - 1 mana
  • apa 

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele mentionate mai sus, puteti adauga si braza de vaca si mai adaugati sare in compozitie,

Se incorporeaza cu apa si se face o coca.

Sa fie un aluat de intins fara sa se prinda. Dati formele dorite.

Le preparati in ulei incins.Daca vreti sa iasa mai crocante faceti-le mai subtiri si invers.

Sunt gata cand se rumenesc. Arata ca niste chipsuri.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chipsuri de casa" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Prajiturele cu cacao, iaurt si cipsuri de ciocolata

Postat de simona72

Prajiturele cu cacao, iaurt si cipsuri de ciocolata

Se amesteca cu un tel tip para, oul cu zaharul, pana la incorporarea completa. Zaharul da semne ca vrea sa se topeasca, dar nu-l lasam, nu depunem mult efort la aceste prajiturele. Adaugam si...

Citeste continuarea

Cum se fac mititeii de casa ;)

Postat de AlexTeacher

Cum se fac mititeii de casa ;)

Taiati cuburi potrivite toate tipurile de carne. Montati masina de tocat sau atasamentul de masina de tocat al aparatului cu care lucrati. Eu folosesc un Ankarsrum. Porniti aparatul pe viteza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.03.2011, 21:10
la 20.03.2011, 22:24
la noi scoverzile sunt clatite ...imi plac cipsurile
la 21.03.2011, 09:05
Buna idee.
la 21.03.2011, 10:17
bunnnn
la 21.03.2011, 13:44
Supeeeeer!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking