Ingrediente
- 1 chisca de porc(mat)
- 1 ceapa alba
- 1 ceapa verde
- 1 sfert de ardei gras rosu
- 1 morcov
- 125 g orez
- 250 g pasta de mici
- 5 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare
Legumele se toaca marunt si se pun la calit. Se lasa circa 5 minute la foc mic.
Adaugam pasta de mici si orezul si amestecam bine.
Asezonam cu sare si piper.
Se ia matul de porc si se umple , daca aveti masina speciala e foarte bine, daca nu se poate face si manual.
Se leaga chisca la un capat si se umple cu apa.Se leaga si la capatul celalalt si se pune intr-o oala..se acopera cu apa si se lasa la fiert circa 30 minute.
Dupa primele 10 minute se inteapa chisca cu un ac.
Se scoate pe o farfurie .
Intr-o tigaie putin putin ulei apoi punem chisca si o lasam sa se rumeneasca frumos pe toate partile.
Cand e gata se taie felii si se serveste cu muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chisca de porc" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (14)
|