Choux cu ton

Postat de doralinda72 in Aperitive / Garnituri
25 Sep 2013 | 3865 vizualizari
Choux cu ton

O reteta minunata ptr o aniversare sau petrecere, se prepara usor si se serveste usor!

Ingrediente

  • 25 de choux (eu am gasit gata preparate)
  • Cca 200 gr ton in conserva (nu in ulei, sa fie natur)
  • 2 castraveciori murati in otet
  • 2 linguri de patrunjel tocat
  • 2 linguri de suc de la o lamaie proaspata
  • 6 linguri de maioneza
  • Ptr decor:
  • putina maioneza
  • putina branza rasa tip parmesan

Mod de preparare

Cu un varf de cutit facem cat se poate de mica o gaura in gogosele cat sa putem pune umplutura. Tocam cu cutitul castraveciorii in cubulete mici, iar conserva de ton,aruncam lichidul care se gaseste in interior si faramitam cu o furculita tonul, apoi amestecamtoate  ingredientele si umplem gogoselele. La urma, dam putin prin maioneza fiecare gogosea si la fel, o rostogolim prin branza rasa. Se aseaza frumos intr-o tava si gata de servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Choux cu ton" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Spirale din foietaj cu branza si chimen.

Postat de merisor67

Spirale din foietaj cu branza si chimen.

De aici m-am inspirat: http://www.bucataras.ro/retete/spirale-din-foietaj-cu-branza-41259.html Branza sarata o dam pe razatoare sau o pasam cu furculita si o amestecam cu branza dulce....

Citeste continuarea

Aperitiv placinte rasucite cu branza, cascaval si marar

Postat de simona72

Aperitiv placinte rasucite cu branza, cascaval si marar

Pentru inceput se amesteca cu telul cele 40 gr faina cu 200 ml apa rece pana faina se desface. Se pune amestecul intr-o craticioara, se amesteca constant si se lasa pe foc pana incepe sa se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.09.2013, 19:59
Daca sunt cu ton sigur imi plac
la 25.09.2013, 20:09
Bune pt o petrecere...si nu numai!!
la 25.09.2013, 20:12
la 25.09.2013, 20:16
la 25.09.2013, 20:30
bune

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking